NB II: a korábbi nagy riválistól érkezett játékos a DEAC-hoz

Vágólapra másolva!
2020.06.30. 13:27
Takács Péter után újabb futballistával állapodott meg a DEAC NB II-es labdarúgócsapata, a 24 éves Székely Dávid Füzesgyarmatról érkezett az együtteshez – számolt be róla a klub honlapja.

Székely Dávid Karcagon kezdte pályafutását, majd a DVSC-DEAC-ban és a Tiszafüredben is megfordult. Az előző két idényben az NB III Keleti csoportjában szereplő Füzesgyarmatot erősítette, amely a legutóbbi kiírásban a DEAC nagy riválisa volt a feljutásért folytatott küzdelemben.Székely Dávid Karcagon kezdte pályafutását, majd a DVSC-DEAC-ban és a Tiszafüredben is megfordult. Az előző két idényben az NB III Keleti csoportjában szereplő Füzesgyarmatot erősítette, amely a legutóbbi kiírásban a DEAC nagy riválisa volt a feljutásért folytatott küzdelemben.

Régóta szerettem volna magasabb osztályban szereplő együttesben futballozni, erre Debrecenben nyílik lehetőségem – mondta a 24 éves Székely a deac.hu-n. – Az előző héten kezdtük meg a felkészülést, az eddigi edzéseken kellemes tapasztalatokkal gazdagodtam. A beilleszkedéssel sem volt problémám, hiszen a keret nagy részét már ismertem. A szakmai stáb tagjai szintén szimpatikusak, bizakodva várom a bajnokságot. Főleg a támadások építéséből veszem ki a részem, de ha úgy adódik, a védekezésbe is besegítek. Hasznos volt a Füzesgyarmaton eltöltött két esztendő, sokat fejlődtem. Tisztában vagyok vele, hogy a másodosztályban már nehezebb dolgom lesz. A DEAC sikere a legfontosabb, de bízom benne, hogy legalább hét-nyolc góllal tudom segíteni a gárdát.”

A futballista az előző két bajnokságban 24 alkalommal mattolta az ellenfeleket az NB III Keleti csoportjában: a 2018–2019-es idényben 18, míg a 2019–2020-asban hat gólt szerzett a harmadosztályban. Székely számára nem lesz ismeretlen a cívisváros, hiszen a Debreceni Egyetem hallgatója.

Műszaki menedzser szakon tanulok. Három tárgyat kell még teljesítenem, reményeim szerint legkésőbb jövőre meg tudom szerezni a diplomát. Elképzelhető, hogy a szakdolgozatomat a Dóczy utcai sportkomplexum átépítéséről fogom írni.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEAC-NÁL
Érkezők: Székely Dávid (Füzesgyarmat), Takács Péter (Dorog)
Távozók:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik