NB II: a Győrből távozó védő a Vasasnál folytatja

Vágólapra másolva!
2018.07.07. 10:11
A Nemzeti Sport Online korábbi értesüléseinek megfelelően a Győri ETO-tól távozó Rokszin Ádám a labdarúgó NB II-be kiesett Vasasban folytatja pályafutását. A 26 éves védő kettő plusz egy egy évre írt alá az angyalföldi klubhoz.

Rokszin korábban Szolnokon már dolgozott együtt a Vasas új vezetőedzőjével, Kis Károllyal. A balhátvédként és bal oldali középpályásként is bevethető futballista egy szezont játszott Győrben, 33 meccsen lépett pályára az ETO-ban az NB II-ben, öt gólpasszt adott.

„A Vasas tradíciói és a felvázolt jövőkép vonzott ide. A csapat magja megmaradt, és minőségi játékosok érkeztek, így mindenképp szeretném megcélozni a feljutást. Szolnokon három évig dolgoztam Kis Károllyal, nagyon felkészült edzőt ismertem meg a személyében, biztos vagyok benne, hogy a Vasasnál is sikeres lesz. Az eredeti posztom bal oldali védő, de a középpályán is többször játszottam, az edzőm elsősorban a védelemben számol velem” – mondta Rokszin a Vasas hivatalos honlapjának.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Bese Balázs (MTK – kölcsönbe), Birtalan Botond (Békéscsaba), Borbély Bálint (MTK), Hinora Kristóf (MTK – kölcsönbe), Hrepka Ádám (lejárt a szerződése, legutóbb MTK), Király Botond (Csákvár – kölcsönből vissza), Rokszin Ádám (ETO FC Győr)
Távozók: Vít Benes (cseh, ?), Berecz Zsombor (Videoton),Felix Burmeister (német, Eintracht Braunschweig – Németország), Gaál Bálint (Haladás, ?), Hangya Szilveszter (Videoton), Lubos Kamenár (szlovák, ?), Manjrekar James (kanadai, Midtjylland – Dánia, onnan Fredericia– Dánia, kölcsönbe), Nagy Gergely (Paks), Jevhen Pavlov (ukrán, ?), Póser Dániel (Budafok), Kire Risztevszki (macedón, ?), Vida Máté (DAC – Szlovákia), Vogyicska Bálint (MTK Budapest – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik