NB II: a görög élvonalból igazolt támadót a Kisvárda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.25. 06:39
A magyar felmenőkkel rendelkező, szerb Brana Ilics a Kisvárda NB II-es labdarúgócsapatában folytatja pályafutását – számolt be róla a szon.hu.

A 32 éves csatár a görög élvonalban szereplő Arisz Szalonikitől érkezett, korábban – a Jannina színeiben – négy évet már játszott a görög első ligában. Előtte a kazah Aktobe, a szerb Vojvodina, valamint a szintén szerb Partizan Beograd kötelékében futballozott.

A szabolcsi klub egyébként szurkolói ankétot is tartott, amelyen bemutatták az új labdarúgókat, illetve bejelentették: 2018 márciusában átadhatják a már épülő új stadiont.

Révész Attila, a várdaiak szakmai igazgatója az ankéton a nyári változásokról és a célokról ejtett szót:

„Nagyon nehéz ebben a pillanatban az elvárásokról beszélni, menet közben fogjuk a célokat kitűzni – fejtegette Révész Attila. – Ez annál is inkább indokolt, mivel a felkészülés során kicserélődött a csapat, és nem lehet nyolc-tíz játékost egyik napról a másikra beépíteni, másrészt zömében fiatalok érkeztek, akikre hosszabb távon számítunk. Ettől függetlenül arra törekszünk, hogy lássuk a folyamatos fejlődést a játékban, többet fussunk, mint tavaly, a jelenlegi keret tagjai pedig képesek ennek megvalósítására. Kiegyensúlyozott bajnokság jön, amelyben igyekszünk méltó módon helytállni. Az előzetes információk alapján nyolc együttes egyenlő eséllyel pályázik a bajnoki címre.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Fodor Ákos (Puskás Akadémia), Heffler Norbert (Mezőkövesd, legutóbb balmazújvárosi kölcsönben, szabadon igazolhatóként), Brana Ilics (szerb-magyar, Arisz Szaloniki – Görögország), Lukács Rajmund (STC Salgótarján), Matija Misic (horvát-magyar, HNK Cibalia – Horvátország), Molnár F. Tamás (Szolnok), Sergiu Oltean (román-magyar, Cigánd)
Kölcsönbe érkezők: Zöldesi Illés (Videoton)
Kölcsönből visszatérők: Karacs Péter (Kisvárda), Molnár Róbert (Cigánd)
Az utánpótlásból felkerültek: Szőr Levente
Távozók: Cseri Tamás (Mezőkövesd), Erős Gábor (Mándok), Fodor András (Sényő, szabadon igazolhatóként), Fodor Ferenc (Nyíregyháza), Ivancsics Alex (szabadon igazolható), Minczér Tibor (szabadon igazolható), Rajczi Péter (Kaposvár), Szabó Péter (Szeged 2011)
Kölcsönbe távozók: Molnár Róbert (Szolnok)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bacsa Patrik (Diósgyőri VTK), Talabér Attila (MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Horváth Adrián (lejár a szerződése), Toma György

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik