NB II: a csákvári cserecsatár Újpesten folytathatja?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.14. 14:13
Távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvártól Mihály Dávid, aki jelenleg Újpesten edz – értesült a Nemzeti Sport Online.

A csatár esetleges Újpestre igazolása azért lenne igazán érdekes, mert az őszi szezonban még az NB II-es csapatban sem tudott stabil helyet kiharcolni magának. A 24 éves Mihály Dávid az ősszel csak háromszor volt kezdő a Csákvárban, kilencszer csereként lépett pályára, és három gólt szerzett.Mihály Dávid az ősszel csak háromszor volt kezdő a Csákvárban, kilencszer csereként lépett pályára, és három gólt szerzett.

A csákváriakkal kapcsolatos hír még, hogy az ősszel kölcsönben a csapatnál futballozó Vaszicsku Gergő ugyan nem tudott Újbudára igazolni, de kölcsönadása után mégis visszatér a Puskás Akadémiához. A korábban a REAC-nál próbálkozó Szekér Dávid végül nem a fővárosban kötött ki, hanem a nagy múltú, jelenleg a Nógrád megyei I. osztályban szereplő Salgótarjáni BTC-nél.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Pintér Bence (Puskás FC), Spandler Csaba (Puskás FC)
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók: Erős Dávid (Cegléd?), Köntös Dániel (Bicske), Mihály Dávid (Újpest?), Sötét Dávid (Bicske), Szekér Dávid (Salgótarjáni BTC), Wild Tamás (Cegléd?)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Vaszicsku Gergő (Puskás FC)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik