NB II: 115 éves az ETO – Freddie is fellép a családi napon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.09. 14:59
Jövő vasárnap, május 19-én családi nap keretében ünnepli fennállásának 115 éves jubileumát az ETO FC Győr. A rendezvényen rengeteg színes programmal, korlátlan mennyiségű focival, valamint Freddie-vel várják a szervezők a szurkolókat – számolt be róla a kisalfold.hu.





„A 2019-es évet a gyerekek évének szenteltük, és úgy gondoltuk, hogy szakítunk a hagyományokkal és egy nagyszabású, nyitott családi nappal ünnepeljük meg a klub fennállásának száztizenötödik évfordulóját – mondta Kovács Katalin PR-vezető. – Az előkészítő munkálatok év eleje óta folynak, ennek keretében minden hazai mérkőzés előtt huszonkét tiszteletjegyet viszünk minden győri iskolába. Emellett egy-egy általános- és középiskola száztizenöt jegyet kap fordulónként.”

A május 19-i családi nap keretében rajzpályázatot hirdetett a győri klub, valamint klasszikus totót is indított, amelyre az egyesület honlapján lehet jelentkezni. A családi napon lesz ETO-korzó, vidámpark, emellett footdarts, teqball és sok más érdekes program is várja a szurkolókat az ingyenes rendezvényen.

A mérkőzések sora 9.30-kor kezdődik az ETO All Stars–Mosonmagyaróvár öregfiúk mérkőzéssel, majd Óvár–Dunaszerdahelyi AC találkozóval folytatódik párhuzamosan az U10-es és az U15-ös korosztályok bajnoki mérkőzésével. Délben a DAC öregfiúk ellen is megmérkőznek a zöld-fehérek, majd 14.30-tól a Mosonmagyaróvár elleni bajnokival zárja az NB II-es idényt az ETO FC Győr. Ennek szünetében a 40 évvel ezelőtti Magyar Kupa-győztes csapat tagjait köszöntik a pályán.

Az NB II-es találkozó előtt a győri énekes, Freddie énekli el az eredeti ETO-indulót tizenöt gyerek társaságában.

„Óriási megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek. A városban nevelkedtem, huszonhárom évig itt éltem, mindig győri maradok és ide jövök haza. Van egy száztizenöt éves klubunk, amit méltó rendezvénnyel kell megünnepelni. Nem volt kérdés, hogy elvállalom a felkérést” – fogalmazott a sztárvendég.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik