MLSZ: öt hónapra kizárhatják a Kaposvárt az átigazolásokból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.02. 18:43
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) öt hónapra kizárhatja az átigazolásokból az NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczit, ha a somogyi klub nem tesz eleget az Ivancsics Gellért szerződésében vállalt pénzügyi kötelezettségeinek. Az MLSZ fegyelmi bizottsága október 2-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

NB IINB II

Lakatos Csaba (Budafok), mert megütötte ellenfelét, három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Boér Gábor vezetőedző (Békéscsaba), mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől egy NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Kaposvárt, mert szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettségének Ivancsics Gellért labdarúgóval szemben nem tett eleget, 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig a szerződésben vállalt kötelezettség teljesítése a sportszervezet részéről nem történik meg, akkor a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdve a sportszervezetet az igazolási és átigazolási jogból öt hónapra kizárja.

NB III

Mészáros László (Csepel), mert amikor nem a labda közelében tartózkodott, megrúgta ellenfelét, három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Vágó Attila vezetőedző (SBTC), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt, majd a mérkőzés szünetében az öltözőfolyosón a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől öt NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A további fegyelmi határozatokról itt olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik