MLSZ: 3 hónapra eltiltották a játékvezetőt meglökő csákvári csatárt

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2020.09.15. 18:55
null
Sejben Viktor (középen, sárgában) egy korábbi, Győri ETO elleni mérkőzésen (Fotó: Fehér Gábor/Fehér Megyei Hírlap)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága három hónapra minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta az NB II-ben szereplő Csákvár csatárát, Sejben Viktort.


A Fejér megyei klub játékosa az augusztus 16-án lejátszott Aqvital FC Csákvár–FC Ajka (0–5) mérkőzésen egy meg nem adott gólt követő vitás szituációban hátulról meglökte Hanyecz Bence játékvezetőt, aki emiatt azonnal kiállította.

Sejben először hatmeccses eltiltást kapott, klubja viszont fellebbezett a döntés ellen. A szövetség új eljárást indított, aminek eredményeképp augusztus 18-tól számítva három hónapos eltiltást kapott a fiatal támadó. Ezzel hosszabb időt kell kihagynia, mint amennyit eredetileg kellett volna.

A csákvári támadó korábban bocsánatot is kért tettéért.

Sejben kiállítása:

Sejben piros lapja az Ajka ellen

Watch "Sejben piros lapja az Ajka ellen" on Streamable.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága (FEB) szeptember 15-i ülésén Gheorghe Grozavot és Polgár Kristófot (mindkettő Diósgyőr) is egy bajnoki mérkőzésről tiltotta el.

A Ferencváros–Paksi FC és a DVTK–Budapest Honvéd mérkőzés utáni interjúkat megzavaró atrocitásokat a bizottság az eljárási szabályok szerint a csapatok összevont fegyelmi eljárásában tárgyalja meg, és indokolt esetben az esetleges további rendezési hiányosságokkal együtt szankcionálja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik