Megyei foci: mesterhármast vágott a korábbi NB I-es csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.10. 13:04
A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhattak. A 2015–16-os kiírásban nem sikerült kiharcolniuk a feljutást az NB III-ba, de az új idényt imponálóan kezdték megyéjük pontvadászatában, hiszen mindkét együttes hibátlan mérleggel rendelkezik. A hétvégén a Kecskemét 5–0-ra nyert a Kiskőrös vendégeként, a korábbi NB I-es nigériai csatár, Eugene Salami mesterhármast szerzett.

A Bács-Kiskun megyei I. osztályban a Kecskeméti LC továbbra is remekel, Némedi Norbert együttese a hétvégén Kiskőrösön győzött 5–0-ra, és pontveszteség nélkül vezeti a bajnokságot. A kiskőrösiek ellen a csapathoz nemrégiben visszatérő, volt NB I-es nigériai támadó, Eugene Salami mesterhármast vágott, így 16 találatával fölényesen vezeti a góllövőlistát.Kecskeméti LC továbbra is remekel, Némedi Norbert együttese a hétvégén Kiskőrösön győzött 5–0-ra, és pontveszteség nélkül vezeti a bajnokságot. A kiskőrösiek ellen a csapathoz nemrégiben visszatérő, volt NB I-es nigériai támadó, Eugene Salami mesterhármast vágott, így 16 találatával fölényesen vezeti a góllövőlistát.

A Veszprém megye I. osztályú bajnokságban szintén hibátlan mérleggel rendelkezik a Pápai Perutz FC, amely a hétvégi fordulóban az FC Zirc-Dudar otthonában győzött 3–1-re úgy, hogy a szünetben még egygólos hátrányban volt. A pápaiaknál Baldauf Konrád duplázott, a góllövőlistát vezető Venczel Zoltán most nem szerzett gólt.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
9. FORDULÓ

Kiskőrös–Kecskeméti LC 0–5
Az élmezőny állása: 1. Kecskemét 24 pont (8 mérkőzés), 2. Tiszakécske (8 mérkőzés) 22, 3. Baja 19.

VESZPRÉM MEGYEI OSZTÁLY
9. FORDULÓ
FC Zirc-DudarPápai Perutz 1–3
Az élmezőny állása: 1. Pápa 27 pont, 2. Balatonfüred 25, 3. Úrkút 18.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik