Megyei foci: hatot vágott a Pápa, elmaradt a Kecskemét meccse

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.14. 12:50
A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. A hétvégi fordulóban a Pápa 6–0-ra legyőzte a Gyulafirátótot, míg a Kecskemét meccse elmaradt.

A Bács-Kiskun megyei I. osztályban a Kecskeméti LC a Kiskunhalassal játszott volna, de a szakadó eső és a pálya használhatatlansága miatt a mérkőzés elmaradt. A találkozót kedden 19 órakor pótolják. A nagy rivális Tiszakécske eközben nyert, így négy pontra növelte előnyét az egy meccsel kevesebbet játszó kecskemétiekkel szemben.Kecskeméti LC a Kiskunhalassal játszott volna, de a szakadó eső és a pálya használhatatlansága miatt a mérkőzés elmaradt. A találkozót kedden 19 órakor pótolják. A nagy rivális Tiszakécske eközben nyert, így négy pontra növelte előnyét az egy meccsel kevesebbet játszó kecskemétiekkel szemben.

A Veszprém megyei I. osztályú bajnokságban a Pápai Perutz FC otthon 6–0-ra legyőzte a rapper Sub Bass Monster szülőfalujának csapatát, a Gyulafirátótot. A pápaiaknál a góllövőlistát 28 találattal vezető Venczel Zoltán ezúttal duplázott, rajta kívül két gólt szerzett Kovács Szabolcs is. Marton Miklós együttese továbbra is a Balatonfüred mögött áll a tabellán, mivel a fürediek 3–1-re legyőzték idegenben a Devecsert.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY

Az élcsoport:
1. Tiszakécske 37 pont (13 mérk.), 2. Kecskemét 33 (12), 3. Bácsalmás 30 (13)

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
14. FORDULÓ


Pápai Perutz FC–Gyulafirátót 6–0
Az élcsoport:
1. Balatonfüred 40 pont, 2. Pápa 39, 3. Úrkút 28(13 mérk.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik