Megyei foci: a Honvéd korábbi trénere az Ózd új vezetőedzője

Vágólapra másolva!
2018.07.14. 11:14
A Budapest Honvéd korábbi vezetőedzője, Gálhidi György vette át a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályban szereplő Ózd irányítását.

A 64 éves szakember korábban Diósgyőrben, Pápán és Nyíregyházán, valamint Vietnamban és Egyiptomban is dolgozott.

„Gál László tavaly óta Ózdon »csinálja« a futballt, régóta ismerem, voltunk együtt annak idején Kispesten, valamint Nyíregyházán is – kezdte Gálhidi György a szon.hu-nak. Egyik nap felhívott, aztán találkoztunk személyesen, és elmondta a terveit. Nem titok, reméltem, hogy lesz ajánlatom itthonról, magasabb szintről, valamint külföldről is, de mások nem kapkodtak utánam… Laci azonban kérte, hogy ha elvállalom, akkor ne mozduljak. Ez érthető volt a részéről.”

A szakvezető elárulta, már harmadik hete munkálkodik Ózdon, ahol eddig rávezető edzéseket tartott.

„Már nem egy csapatomnál panaszkodtak rám, hogy túledzem a játékosokat, szóval arra, hogy ez ne így legyen, mindenképpen vigyázok. Ráadásul amatőr csapatról beszélünk, ezért jobban kell figyelni. Azt nem szeretném elfelejteni megemlíteni, hogy a körülmények ragyogóak. Természetesen az a cél, hogy megnyerjük a bajnokságot, jussunk el az osztályozóig. Az már egy másik helyzet lesz, nem könnyű egy ilyen párharc” – tette hozzá Gálhidi.

Az Ózd a legutóbbi szezonban a harmadik helyen végzett a megyei első osztályban, tíz ponttal lemaradva az első helyezett Sajóbábonytól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik