Megyei foci: 8 gólt szerzett a Pápa és továbbra is hibátlan

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.26. 13:27
A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhattak. A 2015–16-os kiírásban nem sikerült kiharcolniuk a feljutást az NB III-ba, de az új idényt imponálóan kezdték megyéjük pontvadászatában, hiszen mindkét együttes hibátlan mérleggel rendelkezik. Sőt, a hétvégén a Pápa nyolc gólt vágott az Ugod vendégeként.

A Veszprém megye I. osztályú bajnokságban hibátlan mérleggel rendelkezik a Pápai Perutz FC, amely a hétvégi fordulóban Ugodon győzött 8–0-ra. Marton Miklós együttesében Venczel Zoltán ebben az idényben is termeli a gólokat, az Ugod ellen négyet vágott, így 15 (!) találatával vezeti a csoport góllövőlistáját. A pápaiaknak egyébként ez már a második nyolcgólos sikerük volt a most futó bajnokságban.Pápai Perutz FC, amely a hétvégi fordulóban Ugodon győzött 8–0-ra. Marton Miklós együttesében Venczel Zoltán ebben az idényben is termeli a gólokat, az Ugod ellen négyet vágott, így 15 (!) találatával vezeti a csoport góllövőlistáját. A pápaiaknak egyébként ez már a második nyolcgólos sikerük volt a most futó bajnokságban.

A Bács-Kiskun megyei I. osztályban a Kecskeméti LC remekel, Némedi Norbert együttese a hétvégén Soltvadkerten győzött 5–0-ra, és szintén pontveszteség nélkül vezeti a bajnokságot. A Soltvadkert ellen a csapathoz nemrégiben visszatérő Eugene Salami két gólt szerzett. A kecskemétiek idei rekordja egyébként egy tizenegy gólos siker, amelyet még augusztusban az Akasztó ellen értek el.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
7. FORDULÓ

Soltvadkert–Kecskeméti LC 0–5
Az élmezőny állása: 1. Kecskemét 21 pont 2. Tiszakécske 16, 3. Bácsalmás 15.

VESZPRÉM MEGYEI OSZTÁLY
7. FORDULÓ
UgodPápai Perutz 0–8
A végeredmény: 1. Pápa 21 pont, 2. Balatonfüred 19, 3. Úrkút 18.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik