Megyei foci: 2500 néző előtt bukta a rangadót a Kecskemét, nyert a Pápa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.30. 12:54
A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. Úgy tűnik, ez a Kecskemétnek ebben a szezonban sem fog összejönni, hiszen a csapat – a gyakorlatilag mindent eldöntő rangadón – 1–0-ra kikapott a Tiszakécske otthonában, így hatpontos hátrányba került ellenfelével szemben. A Pápa esélyei viszont egyre jobbak, mivel Marton Miklós csapata 3–0-ra nyert a nagy rivális Balatonfüred vendégeként, és a tabella élére állt.

A Bács-Kiskun megyei I. osztályban a Kecskeméti LC – 2500 néző előtt, óriási hangulatban – 1–0-ra kikapott a bajnokságot vezető Tiszakécske otthonában, így hatpontos hátrányba került riválisával szemben. A rangadón a mindent eldöntő találatot Juhász László szerezte a 86. percben, a vendégek soraiban a góllövőlistát 36 találattal vezető támadónak, Eugene Salaminak gyakorlatilag momentuma sem volt. A kecskemétiek így nagyon nehéz helyzetbe kerültek, és szinte csodának kellene történnie ahhoz, hogy elsőként fussanak be. A Tiszakécske–Kecskemét rangadóról riportot is olvashatnak majd szerdán a Nemzeti Sport Hajrá Foci! mellékletében.

A Veszprém megyei I. osztályú bajnokságban a Pápai Perutz FC – 1000 néző előtt – 3–0-s győzelmet aratott a nagy rivális, a bajnokságot ezidáig vezető Balatonfüred vendégeként. A pápaiaknál Szép Dániel duplázott, a harmadik gólt pedig a 94. percben Szedlacsek Balázs szerezte. Marton Miklós együttese a győzelemmel az élre állt, és jó esélyei vannak a bajnoki cím megszerzésére.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
25. FORDULÓ
Tiszakécske VSE–Kecskeméti LC 1–0
Az élcsoport:
1. Tiszakécske 67 pont, 2. Kecskemét 61, 3. Kiskunfélegyháza 47

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
25. FORDULÓ

Balatonfüredi FC–Pápai Perutz FC 0–3
Az élcsoport:
1. Pápa 72 pont, 2. Balatonfüred 70, 3. Balatonfűzfő 48

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik