Megyei foci: Salami triplázott, 11 gólos kecskeméti siker

Vágólapra másolva!
2016.11.07. 06:40
A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. A hétvégi fordulóban a Kecskemét Kecelen 11–0-ra győzött, míg a Pápa Ajkán vágott négy gólt.

A Bács-Kiskun megyei I. osztályban a Kecskeméti LC újabb nagy gólkülönbségű sikert aratott, Némedi Norbert együttese a Kecel otthonában győzött 11–0-ra. A csapatban a góllövőlistát immáron 25 találattal vezető volt NB I-es támadó, Eugene Salami most triplázott, míg Hajnal Gábor és Petric Branko két-két gólt szerzett. A kecskemétiek azonban továbbra is csak a második helyen állnak a bajnokságban, mivel a nagy rivális Tiszakécske is győzött.Kecskeméti LC újabb nagy gólkülönbségű sikert aratott, Némedi Norbert együttese a Kecel otthonában győzött 11–0-ra. A csapatban a góllövőlistát immáron 25 találattal vezető volt NB I-es támadó, Eugene Salami most triplázott, míg Hajnal Gábor és Petric Branko két-két gólt szerzett. A kecskemétiek azonban továbbra is csak a második helyen állnak a bajnokságban, mivel a nagy rivális Tiszakécske is győzött.

A Veszprém megyei I. osztályú bajnokságban a Pápai Perutz FC az Ajka Kristály otthonában 4–0-ra nyert. A pápaiaknál a góllövőlistát 26 találattal vezető Venczel Zoltán most kivételesen nem talált a hálóba. Marton Miklós együttese továbbra is a Balatonfüred mögött áll a tabellán, mivel a fürediek otthon 3–0-ra lelépték a Tihanyt – erről a mérkőzésről riportot olvashatnak a Nemzeti Sport szerdai számában megjelenő Hajrá, Foci! mellékletben.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
13. FORDULÓ

Kecel–Kecskeméti LC 0–11
Az élcsoport: 1. Tiszakécske 34 pont (12 mérk.), 2. Kecskemét 33 (12), 3. Bácsalmás 27 (12)

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
13. FORDULÓ

Ajka Kristály–Pápai Perutz FC 0–4
Az élcsoport: 1. Balatonfüred 37 pont, 2. Pápa 36, 3. Úrkút 28

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik