Labdarúgás: Kiprich a megye I-ben küzd bennmaradásért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.25. 10:53
A hétvégén a Banai KSK ellen már Kiprich József irányította a Komárom-Esztergom megyei I. osztályban kieső, 15. helyen álló Környe SE-t. 

„Ez teljesen véletlenül sikerült. Az egyik jó barátom lánya Környén focizik, és megkértek, hogy segítsek. Már egy ideje nem volt munkám, így szívesen elfogadtam a környeiek hívását. Megbeszéltük, hogy addig maradok, amíg magasabb osztályból nem hívnak. Hogy ez mikor lesz, nem tudom, így nem szeretnék, és nem is tudok a jövőmről beszélni.” – nyilatkozta a kefoci.hu-nak Kiprich József azzal kapcsolatban, hogyan került a Komárom-Esztergom megyei I. osztályban szereplő Környéhez. kefoci.hu-nak Kiprich József azzal kapcsolatban, hogyan került a Komárom-Esztergom megyei I. osztályban szereplő Környéhez.

Új csapatánál a bennmaradás a cél. „Mi mindent megteszünk, de nem lesz egyszerű. Sok jó csapat van a megyei első osztályban, ráadásul én még csak most kezdtem a munkát, és nincs sok idő hátra” – mondta ezzel kapcsolatban. A Környe SE 19 meccs után négy győzelem, négy döntetlen és 11 vereség mellett a 15. helyen áll a 16 csapatos bajnokságban. A hétvégén már Kiprichhel a kispadon szenvedett 3–1-es vereséget a Banai KSK-tól.

A korábbi hetvenszeres válogatott csatár edzőként legutóbb a Kazincbarcikát irányította az előző szezonban, nemrég pedig éppen a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt a munka nélküli időszakról.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik