Kaposvár: Waltner Róbert reagált a „sámán-ügyre”

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.10.07. 09:56
null
Waltner Róbert reagált a „sámán-ügyre” (Fotó: Lang Róbert/Somogyi Hírlap)
Mint arról beszámoltunk, Waltner Róbert vezetőedző után Illés János sportigazgató is távozott az NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapatától. A távozásukat sokan egy bizonyos „sámán-ügyhöz” kötötték, Waltner azonban a Rádió 1 Balázsék című műsorában tisztázta a történteket.

 

A napokban elterjedt a hír, hogy Waltner Róbert és Illés János távozásához a Kaposvári Rákóczi eredménytelen szereplése mellett az is hozzájárult, hogy egy sámánt fogadtak fel, akinek az lett volna a feladata, hogy levegye a rontást a csapatról. A Rákóczit közös megegyezéssel elhagyó edző szerda reggel reagált a pletykára.

„Nem sámán volt, földönkívüliek jöttek a csapat mellé” – kezdte viccesen Waltner Róbert, aki a rádióműsorban azt is elmondta, megkereste a cikket jegyző újságírót, aki azt állította, két embertől is ezt hallotta, és a Facebookon is olvasta, ezért írta meg a történetet.

„Nem hiszek a sámánokban. A munkában, a fegyelemben és Istenben hiszek. Egy masszőr jött a csapat mellé, aki energiagyógyászattal is foglalkozik, de mindössze három napot volt velünk. Én kértem azt, hogy ne maradjon, mivel már volt két masszőrünk. Tehát sámánról nincs szó, nem volt senki maskarában az öltözőben, nem volt füstölő…” – fogalmazott a 43 éves szakember.

Az első osztálytól az előző idény végén búcsúzó somogyi együttes az első hét fordulóban nyeretlen maradt az NB II-ben, a legutóbbi négy mérkőzéséből azonban hármat megnyert, így feljött a 14. helyre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik