Haladás: „Szó sincs róla, hogy szándékosan kitoltunk volna vele” – az ügyvezető Halmosiról

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2020.01.08. 19:00
null
A Haladásnál megköszönték Halmosi Péter erőfeszítéseit (Fotó: Meder István, archív)
A Szombathelyi Haladás ügyvezetője a haladas.hu-n mondott köszönetet a visszavonuló Halmosi Péternek mindazért, amit pályafutása során a vasi csapatért tett. Séllei Árpád beszélt arról is, az edzéslátogatás alól 2018 novemberében felmentett Halmosi miért nem tért vissza az elmúlt egy évben a csapathoz, s miért nem volt búcsúmeccse sem (eddig) a 35-szörös válogatott játékosnak Szombathelyen.

„Halmosi Péter 2018 novembere óta nem vett részt az edzéseken, 2019. június 30-án lejárt a kontraktusa – idézte a klub hivatalos honlapja Séllei Árpádot, a Haladás ügyvezető igazgatóját. – A tavalyi évben egyetlen vezetőedzőnk sem kérte, hogy Halmosi újra játsszon – tehát szó sincs arról, hogy a vezetőség szándékosan kitolt volna vele, tisztán szakmai döntés született. A Haladásban ugyanis nem a tulajdonosok döntik el, ki legyen a pályán, és ki nem, nem a vezetőség állítja össze a kezdőcsapatot.”

„Tavaly Király Gábort és Halmosi Pétert a ZTE ellen tervezett gálamérkőzésen búcsúztattuk volna el, ám a szurkolók kérésére elmaradt az összecsapás. Annak pedig később nem láttuk értelmét, hogy a gyenge szereplés miatt tüntető nézők előtt, kevésbé ünnepélyes hangulatban búcsúztassuk el őket. De nincs kizárva, hogy a közeljövőben búcsúmeccset rendezünk számukra. Köszönjük Halmosinak a gólokat, a játékot, azt, amit tett a Haladásért, sok sikert kívánunk neki a magánéletben – tudom, nehéz ennyi idő után befejezni egy pályafutásttette hozzá a klubvezető.

Halmosi Péter a Nemzeti Sportnak adott interjúban jelentette be visszavonulását.

Egykori játékostársának a Haladás elmúlt két évtizedének másik ikonikus alakja, Király Gábor is gratulált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik