Haladás: Supka Attila is ott van az edzőjelöltek között

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.01. 17:16
null
Supka Attila a Haladásnál folytathatja (Fotó: Török Attila)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Haladásnál felvetődött Supka Attila neve is a vezetőedzői posztra – a felek a következő napokban egyeztetnek.

 

Mint megírtuk, hosszú bizonytalanság után megoldódhat a Szombathelyi Haladás helyzete – a Haladás VSE elnöksége hétfő délelőtt ülésezett, és felhatalmazta az egyesület társadalmi elnökét, hogy szándéknyilatkozatot írjon alá a patinás labdarúgóklubot működtető Szombathelyi Haladás Kft. többségi tulajdonosával annak a Haladás Kft.-ben meglévő tulajdonrésze átvételéről. A klubot működtető társaságnak az egyesülethez való visszakerülésével a helyzet rendeződhet.

A Nemzeti Sport Online ezt követően úgy értesült, hogy a klubnál már az edzőkérdés is szóba került, a gárdát az előző idényben irányító Horváth Ferenc szerződése ugyanis lejárt a Haladással. Úgy tudjuk, hogy a szombathelyi egyesület egyik jelöltje Supka Attila, aki az előző két kiírásban a Budapest Honvédot irányította.

A felek a következő napokban egyeztetnek, s ha meg tudnak állapodni, akkor a Haladás az 56 éves trénerrel a kispadján vág neki a 2019–2020-as idénynek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik