Hajrá, foci!: Feyenoord helyett megye I - Kiprich kényszerpályán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.22. 06:46
Ismét az újságosoknál a Hajrá, Foci! legújabb kiadványa, amelyben tájékozódhatnak az amatőr megyei labdarúgás csapatainak eredményeiről, klubéletéről, kiegészülve a megyei ifjúsági bajnokság, a Budapest-bajnokság és a női labdarúgás eredményeivel. Az állandó rovatok mellett hetente színes, érdekes cikkek, háttéranyagok és interjúk olvashatók a lapban, amely minden szerdán 295 forintért megvásárolható az újságárusoknál.

HAJRÁ, FOCI – II. ÉVFOLYAM, 2015/8. SZÁMHAJRÁ, FOCI – II. ÉVFOLYAM, 2015/8. SZÁM

Címlapsztori – Kiprich József több mint húsz év után is a szurkolók kedvence Rotterdamban. A korábbi válogatott csatár jelenleg a Komárom-Esztergom megyei I. osztályban szereplő Vértesszőlős edzője, kényszerűségből vállalta a munkát, mert huzamosabb ideje nem dolgozott labdarúgócsapatnál. Holott a Feyenoordnál ismét állást kínáltak egykori légiósuknak, csakhogy Kiprich József makacsul visszautasítja az ajánlatokat. Pedig lehet, saját életén is segítene.

Utazó riporterünk, Csillag Péter a Zala megyei Gelseszigeten járt, ahol a hetvenes években a futballgyűlölő tsz-elnök felszántatta a pályát, amivel meg is pecsételte a helyi labdarúgás sorsát. Az eltelt több mint negyven évben nem támasztották fel a község futballját.

Helyszíni riport a Pénzügyőr–Ikarus (5–1) rangadóról, a BLSZ I. osztály első két helyezettjének hétvégi összecsapásáról. Beléptetőrendszer és vénaszkenner nélkül is megtelt a lelátó Pasaréten, sőt a két csapat szurkolói megfértek egymás mellett, pedig alkoholt is árusítottak a büfében. Családok, nők és gyerekek szórakoztak a bajnokin.

A Budapest-bajnokság klubjait bemutató sorozatunkban a Goldball utánpótlás-nevelő bázisával ismerkedhetnek meg. A húsz éve alakult egyesület két sportteleppel is rendelkezik a Könyves Kálmán körúton, a közeljövőben elkészülnek a felújítási munkálatok is, hogy ideális körülmények között fejlődhessenek a fiatalok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik