Győr: Storck régi ismerőssel találkozott és ígéretet tett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.26. 19:14
Győrbe látogatott Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A német szakember látogatása során megtekintette a Fehér Miklós Gimnáziumot és az ETO Parkot is, találkozott egy régi ismerősével, majd elégedetten nyilatkozott a körülményekről.

A magyar válogatott szövetségi kapitányát Bolla Péter, a Győr-Moson-Sopron megyei szövetség elnöke és Drucskó Zoltán, az ETO ügyvezetője köszöntötte az ETO Parkban – írja a kisalfold.hu.Bolla Péter, a Győr-Moson-Sopron megyei szövetség elnöke és Drucskó Zoltán, az ETO ügyvezetője köszöntötte az ETO Parkban – írja a kisalfold.hu.

Storck széles mosollyal, régi ismerősként köszöntötte Zsiray Lászlót, a futsalklub nemzetközi igazgatóját, aki ezúttal tolmácsként segített a megbeszélésen.

„Tizenkilenc év után találkoztunk újra. Amikor Lisztes Krisztián a segítségünkkel Stuttgartba szerződött, Bernd Storck volt a csapat másodedzője. Annak idején többször repültünk együtt Budapestre a Ferencvároshoz” – emlékezett vissza Zsiray.

„Nagyon jó hangulatú megbeszélésen vettünk részt” – mondta Bolla Péter.

Storck úgy nyilatkozott, a klub és a város is megérdemli, hogy a győri csapat rövid időn belül visszatérjen a magyar labdarúgás élvonalába. A német szakember az ETO következő hazai mérkőzése idején nem tartózkodik majd Magyarországon, de magával vitte a csapat tavaszi menetrendjét, és megígérte, hogy a tavaszi szezonban mindenképpen ellátogat az együttes egyik hazai találkozójára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik