Felkészülés: ötöt kapott a Tatabánya és a Nyíregyháza is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.08. 20:17
A másodosztályú bajnokságra készülő Csákvár 5–2-re felülmúlta hazai pályán játszó Tatabányát felkészülési mérkőzésen, a Fejér megyei csapat az első félidőben öt gólt szerezve győzte le ellenfelét. A jelen állás szerint az NB III-ban induló Nyíregyháza Spartacus szintén öt gólt kapott hazai pályán (1–5) a harmadosztály Keleti csoportjának elmúlt szezonbeli bajnokától, a Kisvárdától.

„Mondhatnám, hogy az erőnléti edzések közepénél tartunk, és nem készültünk külön a találkozóra, de ez az ellenfelünkre is igaz, nem akarok ezzel takarózni – mondta a lefújás után a klubhonlapnak Mátyus János vezetőedző. – Csalódott vagyok, egyedül Vámos Márk nyújtotta azt a teljesítményt, amit elvárok a játékosoktól. Arra viszont jó volt a találkozó, hogy megmutatta, hol kell változtatnunk és fejlődnünk, ha bajnokok akarunk lenni.” Mátyus János vezetőedző. – Csalódott vagyok, egyedül Vámos Márk nyújtotta azt a teljesítményt, amit elvárok a játékosoktól. Arra viszont jó volt a találkozó, hogy megmutatta, hol kell változtatnunk és fejlődnünk, ha bajnokok akarunk lenni.”

„A Kisvárda elleni edzőmérkőzésen látszott, hogy ellenfelünk most előrébb tart a munkában. Nálunk Zoran Kosztics kisebb sérüléssel játszott, Pölöskey Péter és Luis Ramos játékán pedig érződött a fél év kihagyás. A fiatalok viszont ezúttal jobban teljesítettek, mint szombaton, reméljük, a folytatásban is így fejlődnek” – mondta Brekk János szakmai igazgató.

Ma kiderült az is, Pölöskey Péter aláírt a nyírségi klubhoz, ezzel szinte teljessé vált a keret. Részletek itt!

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Tatabánya (III.)–Csákvár (II.) 2–5 (0–5)
Nyíregyháza Spartacus (III.)–Kisvárda (II.) 1–5 (0–3)
A Hatvan–Szolnok mérkőzés a heves esőzés és a villámlás miatt 10 perc után félbeszakadt, a találkozót csütörtökön délelőtt 10 órakor játsszák le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik