Felkészülés: a DVSC négy góllal nyert a Nyíregyháza ellen

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.07.22. 13:14
null
A Debrecen a Nagyerdei Stadionban ütötte ki a Nyíregyházát (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)
A labdarúgó NB II-ben szereplő DVSC 4–0-s győzelmet aratott a Nyíregyháza elleni felkészülési mérkőzésen. A Budaörs 4–1-re verte az NB III-as Taksonyt.

 

Mint arról beszámoltunk, a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a DVSC bejelentette, hogy a gárdánál folytatja a pályafutását Korhut Mihály és Sós Bence.

A debreceniek nagyon jól kezdték a meccset, s már a találkozó 17. percében vezettek is: Tischler Patrik egy szöglet után volt eredményes.

Az állás sokáig 1–0 volt, majd a második félidő elején két gyors gólt szerzett a Debrecen. Az új igazolás, Sós Bence előbb az 50. majd a 63. percben is betalált, ezzel gyakorlatilag el is döntötte a mérkőzést.

A lefújás előtt öt perccel még Bárány kapott egy ajándék labdát 13 méterre a kaputól, ő pedig a jobb alsóba lőtt, beállítva a 4–0-s végeredményt.

A Budaörs az NB III-as Taksonnyal találkozott idegenben. A másodosztályú csapat az első félidő 37. és 40. percében gyors gólokat lőtt, az 57. percben pedig már hárommal vezetett. A meccs vége előtt még volt egy gyors gólváltás, a vége nagyon sima 4–1 lett – az utolsó találatot a mindössze 15 éves Jász Gergő szerezte a budaörsi együttesben.

NB II-ES CSAPATOK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEI
DEBRECEN–NYÍREGYHÁZA 4–0
Debrecen,
Nagyerdei Stadion, 1500 néző.
DVSC: I. félidő:
Zöldesi – Bényei B., Kinyik, Poór, Ferenczi, Bényei Á., Bódi, Bévárdi, Varga, Tischler, Bereczki. II. félidő: Hrabina – Kusnyír, Szatmári, Pávkovics, Korhut, Sós (Csősz 80.), Kundrák, Lakatos, Szabó, Pintér (Kerekes 80.), Bárány. Vezetőedző: Kondás Elemér
Nyíregyháza: Fadgyas (Miski 60.) – Svedyuk (Gyurján 60.), Fodor (Papucsek 60.), Jánvári, Galambos, Farkas (Végső 60.), Kártik (Hamed 46.), Sinanovic, Ötvös, Kalocsai (Vasiljevic 46.), Hornyák (Papp 60.). Vezetőedző: Gálhidi György
Gólszerző: Tischler (17.), Sós (50., 63.), Bárány (85.)
(forrás: nyiregyhazaspartacus.hu)

Taksony (NB III)–Budaörs 1–4 (Halmai Ádám 37., Pethő Bence 40., Sajbán Miklós 54., Jász Gergő 88.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik