Felkészülés: a Dunaszerdahely legyőzte az MTK-t

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2019.09.04. 19:51
null
A DAC az MTK fölé kerekedett végül (Fotó: dac1904.sk)
Felkészülési mérkőzésen az NB II-ben szereplő MTK 3–2-re kikapott a dunaszerdahelyi DAC vendégeként.

A dunaszerdahelyiek a 33. percben szerezték meg a vezetést, Andrej Fábry a pálya közepéről indította Milan Simcákot, aki az ötös bal sarkához érve a hosszú alsóba lőtt (1–0).

Egyórányi játékhoz érve egyenlített a vendégcsapat, Zuigeber Ákos nagyszerű indítással lépett ki, elhúzta a kapus mellett a labdát, majd éles szögből az üres kapuba passzolt (1–1).

Hamar jött az újabb DAC-gól, Fábry 25 méteres, ballábas szabadrúgása a kapu jobb felső sarkában kötött ki, majd Eric Ramírez előkészítése után Marko Divkovic növelte az előnyt, 15 méterről a jobb felsőbe lőtt ő is (3–1).

A 87. percben Vass Patrick szöglet után beállította a végeredményt, 13 méterről lőtte ki a hosszú felsőt, így a DAC 3–2-re győzött.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FC DAC 1904 (Dunaszerdahely, szlovákiai)–MTK (NB II) 3–2 (1–0)
DAC:
Száraz – Blackman (Kostrna, 60.), Kruzliak (Dolinsky, 65.), Beskorovainyi, Simcák – Vida M. (Ramírez, 60.), Fábry (Bögi, 80.) – Cmelík, Divkovic, Sharani (Vida K., a szünetben) – Taiwo
MTK:
Somodi – Katona, Fülöp, Cseke, Szerencsi – Mezei, Palincsár, Zuigeber – Babinszky, Simon A., Szatmári. Csereként beállt: Varga B., Deutsch, Bognár I., Vass P., Kata, Törőcsik, Lencse
Gólszerző:
Simcák (33.), Fábry (65.), Divkovic (74.), ill. Zuigeber (59.), Vass P. (87.)

A TELJES MÉRKŐZÉS ITT NÉZHETŐ VISSZA!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik