Kondás Elemér (Fotó: Tumbász Hédi)

 

„Több szempontból sem vagyunk könnyű helyzetben. A játékosaink tizennyolc nap alatt lejátszottak hat mérkőzést, ráadásul kevés a pihenő, hiszen vészesen közeleg az NB II-es rajt. Mint ismert, a másodosztályban csak magyar labdarúgók játszhatnak, így a hat külföldi játékosunk nem lesz tagja a keretnek. A klubvezetőség viszont azon dolgozik gőzerővel, hogy minél előbb pótolni tudja ezeket a futballistákat” – idézi a dvsc.hu Kondás Elemért.

A szokásosnál jóval rövidebb felkészülési idő áll rendelkezésre a bajnoki rajtig, de Kondás szerint ezen nem szabad siránkozni, mert akkor nem jutnak egyről a kettőre.

„Meg kell oldani a feladatot, és bízom benne, hamarosan együtt tud dolgozni a csapat. Több, kölcsönben lévő játékosunk visszatért, akik az edzőmeccseken bizonyíthatják majd, mennyit fejlődtek az elmúlt időben. Bízom benne, hasznos volt számukra a kitérő és úgy érkeztek vissza, hogy segíteni tudják az együttest a céljai elérése érdekében.”

A Loki négy zárt kapus edzőmérkőzést is bejelentett: a csapat július 15-én a Tiszaújváros (NB III) otthonában vendégszerepel, július 19-én a DEAC-ot (NB II), július 22-én a Békéscsabát (NB II) fogadja Pallagon. Július 25-én az élvonalbeli Kisvárda lesz a vendég, e találkozó helyszíne még kérdéses.