Csákvár: Ausztriában a Hannoverrel meccselnek

Vágólapra másolva!
2014.07.18. 13:47
A magyar klubok közül eddig négy NB I-es csapat, a DVSC-Teva, a Videoton, a Honvéd és a Fradi büszkélkedhet azzal, hogy a nyáron nemzetközileg is jegyzett gárda ellen léphet pályára felkészülési meccsen: a debreceniek a Lyont látták vendégül, a fehérváriak a francia bajnok PSG-vel találkoztak, a kispestiek napokon belül fogadják a török Galatasarayt, az FTC pedig stadionavatón látja vendégül a Chelsea-t. A labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár pedig július végén a német Hannoverrel fog találkozni.

„Azt hiszem, bármelyik magyar csapat szívesen lenne most a helyünkben – mondta a Csákvár honlapján Hegedűs Ferenc technikai vezető. – Bár az angol Derby elleni meccsünk meghiúsult, Gelei Károly FIFA-licences mérkőzés-szervező segítségének köszönhetően végre minden akadály elhárult, s aláírás került a szerződésre. Ezek szerint július 30-án, 16 órakor fogad minket egy edzőmeccsre a német Bundesliga első osztályának meghatározó együttese, a Hannover 96 gárdája."

A felkészülési mérkőzésre a németek ausztriai edzőtáborozása során, Bad Radkersburgban kerül sor július 30-án, 16 órától.

A CSÁKVÁR NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Július 6., Vál: Siófok–Csákvár 1–0
Július 9.: Csákvár–Dunaújváros 0–3
Július 12., Agárd: MTK–Csákvár 1–4
Július 16., 17.00: FK Kolárovo (Gúta, szlovák IV.)–Csákvár (Szlovákiában) 0–4
Július 19., 10.00: Soroksár–Csákvár
Július 23., 11.00: Videoton II–Csákvár
Július 30., 16.00, Bad Radkersburg (Ausztria): Hannover (német)–Csákvár
Augusztus 2.: Csákvár–? (Ausztriában)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik