ZTE: Rudnevsnek német, belga és görög ajánlata is van

Vágólapra másolva!
2010.01.26. 07:39
A Nemzeti Sport értesülései szerint Németországból, Belgiumból és Görögországból is kapott ajánlatot a Zalaegerszeg labdarúgócsapata a gólerős lett csatárért, Artjoms Rudnevsért.

A ZTE-nél sem titkolják: valóban befutott néhány visszautasíthatatlannak tűnő ajánlat az NB I góllövőlistáját vezető futballistáért.

„Amíg nem jöttek ezek a megkeresések, nem is gondolkodtunk a játékos eladásán – mondta Nagy Ferenc, a Zalaegerszegi TE FC tulajdonosa. – Nem titkolom, most olyan összegeket kínáltak érte, amelyen már érdemes elgondolkodnunk. A következő napokban értékeljük az ajánlatokat, és csak azt követően döntünk a játékos eladásáról."

Ha Artjoms Rudnevs megy, a szakmai stáb akkor sem szorgalmazza másik csatár szerződtetését: Csank János szerint a keretben lévő futballisták megoldják a ZTE támadógondjait. A lett légiós távozása esetén is marad még négy csatár – a tréner amondó: Balázs Zsolt, Magasföldi József, Darko Pavicsevics és Prince Rajcomar ezen a szinten jó játékosnak számít.

„Nem hinném, hogy újabb játékost kellene igazolnunk – szögezte le Csank János, a ZTE trénere. – Különösebben nem problémázom azon, hogy Artjoms Rudnevs eligazol, ha megy, akkor sincsen semmi gond, bőven van még csatár a keretben. A lett játékos az ősszel elkapta a fonalat, rendre jól játszott, sorra lőtte a gólokat, természetes, hogy több helyre hívják. Márpedig örök törvény: egy portékát akkor kell eladni, amikor kereslet van rá. Artjoms Rudnevs iránt most van, ki tudja, bármikor közbejöhet egy sérülés, és akkor előfordulhat, hogy a nyáron bármennyire is szeretnénk, nem tudnánk őt értékesíteni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik