ZTE: Mártonnal még nincs egyezség, Waltner és Preisinger is jelölt

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.07.03. 06:35
null
Márton Gábor (balról a második) irányításával a tavasszal kivívta a bennmaradást a ZTE, de még nem biztos, hogy a szakember marad Zalaegerszegen (Fotó: archív)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Zalaegerszeg labdarúgócsapatának már két jelöltje is van a vezetőedzői posztra, amennyiben nem sikerül megállapodni a folytatásról a csapatot tavasszal irányító Márton Gáborral.

 

A Nemzeti Sport Online klubhoz közeli forrásból úgy értesült, hogy a ZTE-nek már megvannak a jelöltjei a vezetőedzői posztra, abban az esetben, ha nem sikerül megállapodni a folytatásról a februárban érkezett és a csapattal az NB I-ben remek tavaszt produkáló Márton Gáborral, akinek lejárt a szerződése Zalaegerszegen.

Úgy tudjuk, a szakemberrel már tárgyaltak a zalai vezetők, de egyelőre nem egyeztek meg a felek a folytatásról, Mártonnak ugyanis más ajánlatai is vannak. Ezért a ZTE-nél már felkészültek arra az esetre, ha Márton távozna. Úgy tudjuk, hogy az eddig a Kaposvárt irányító, a ZTE-ben játékosként 2008-ban gólkirályi címig jutó Waltner Róbert és a szintén korábbi zalai gólkirály, a tavaly az U17-es, vb-résztvevő válogatottat dirigáló Preisinger Sándor jöhet szóba Márton lehetséges utódjaként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik