ZTE: amerikai csatárt igazolt az újonc

Vágólapra másolva!
2020.01.14. 19:50
null
McWoods a ZTE-ben folytatja (Fotó: ztefc.hu)
Huszonnégy éves amerikai támadót szerződtetett a ZTE – jelentette be a klub hivatalos honlapja. Eric McWoods az észt élvonalban szereplő JK Trans Narvában futballozott legutóbb.

 

„Megtisztelő, hogy egy idén 100 éves klubhoz igazolhatok – nyilatkozta a ztefc.hu-nak Eric McWoods. – A tavasz folyamán minél több góllal és minél hasznosabb játékkal szeretném segíteni a ZTE FC-t a céljai elérésében. Az első benyomásaim rendkívül pozitívak, próbálok a lehető leggyorsabbanbeilleszkedni, hiszen jövő hétvégén már bajnoki meccset játsszunk. Szeretnék bizonyítani a klubvezetőknek, a szakmai stábnak, a csapattársaknak és a szurkolóknak egyaránt, és biztos vagyok benne, hogy szép sikereket fogunk közösen elérni."

McWoods a JK Trans Narvánál 31 bajnokin 13 gólt szerzett és öt gólpasszt adott.

A ZTE nem számolt be a szerződés egyéb részleteiről, mint esetleges átigazolási díj vagy a megállapodás hossza.

A német Transfermarkt szerint McWoods január elsejével szabadon igazolhatóvá vált, csupán egy évvel azután, hogy az észtek játékosa lett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE FC-NÉL
Érkezők: Eric McWoods (amerikai, szabadon igazolhatóként), Meshack Ubochioma (nigériai, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Florijan Raduha
(szlovén, NK Nafta – Szlovénia, próbajáték),Stjepan Ostrek(horvát, NK Nafta – Szlovénia, próbajáték), Ziga Zivko(slovén, NK Nafta – Szlovénia, próbajáték)
Távozók: Devecseri Szilárd (Szombathelyi Haladás, szabadon igazolhatóként), Miroszlav Grumics (szerb-magyar, Szeged-Csanád GA, szabadon igazolhatóként), Oleh Hologyuk (ukrán), Hudák Martin (Szeged-Csanád GA, szabadon igazolhatóként), Kiss Máté (ETO FC Győr, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/
érdeklődnek irántuk:
Szépe János (szlovákiai)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik