Vidi: „Nagyon örülök, hogy itt folytathatom” – aláírt a spanyol

Vágólapra másolva!
2019.03.07. 18:15
null
Kovács Zoltán és Joan Campins (Fotó: molvidi.hu)
Spanyol sajtóhírre hivatkozva korábban megírtuk, a Mol Vidi FC csütörtök este a hivatalos honlapján kiadta: spanyol labdarúgóval erősödött a védelem, Joan Campins aláírta szerződését a fehérvári csapattal.

 

„Nagyon örülök, hogy a Mol Vidi FC-ben folytathatom a pályafutásomat. Posztomat tekintve jobbhátvéd vagyok, de szeretek részt venni a csapat támadásaiban is. Biztos, hogy nagyon nehéz lesz beverekednem magam a csapatba, de keményen fogok azért küzdeni, hogy amikor bizalmat kapok, akkor azt jó teljesítménnyel háláljam meg. Szeretném minél gyorsabban felfedezni a várost is, eddig amit láttam belőle, az nagyon tetszett. Bízom benne, hogy májusban magyar bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetek a Vidivel” – idézi a molvidi.hu Joan Campinst.

Campins 2018 júliusa óta szabadon igazolható, legutóbb tavaly márciusban lépett pályára tétmérkőzésen.

„Az élet kényszerített rá minket arra, hogy az átigazolási időszak zárulta után igazoljunk egy új hátvédet, hiszen Fiola Attila, valamint rajta kívül a védelemből korábban Mocsi Attila és Tamás Krisztián is kiesett sérülés miatt – indokolta a lépést Kovács Zoltán sportigazgató. – Nem izomsérülésekről van szó, bízunk benne, hogy egyikőjük sem hiányzik majd hosszú ideig, de nekünk erre a helyzetre azonnal reagálnunk kellett.”

Kovács elmondta: az elmúlt napokban rengeteget dolgoztak azért, hogy sikerüljön olyan játékost igazolniuk, aki fiatal, de már tapasztalatokat szerzett a felnőttfutballban is.

„Sosem könnyű új játékosként a felkészülési időszak után, bajnokság közben csatlakozni, bízunk benne, hogy Joan gyorsan beilleszkedik, és felveszi a ritmust” – fogalmazott Kovács.

A Baleár-szigeteken 1995-ben született játékos első profi klubja az RCD Mallorca volt, majd 2013 és 2016 között a Barcelona kötelekéhez tartozott (az utolsó fél évben a Real Zaragozában játszott kölcsönben).

A katalánoknál a második csapatban 15 találkozón lépett pályára, 2013–2014-ben kerettag volt az ifjúsági BL-t nyerő gárdában. 2016 tavaszán a Zaragozában kilenc, 2016 és 2018 között a CF Reus játékosaként további 24 meccset játszott a spanyol második ligában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik