Vidi: Juhász Roland szerződést hosszabbított – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.09.01. 16:24
null
Juhász Roland 2020 nyaráig marad a Vidi játékosa (Fotó: molvidi.hu)
A Mol Vidi FC csapatkapitánya, Juhász Roland további egy évvel, 2020-ig meghosszabbította szerződését a klubbal – adta hírül a székesfehérváriak hivatalos honlapja.

 

Juhász Roland legutóbb tavaly decemberben hosszabbította meg a szerződését a székesfehérvári csapatnál. Az eredetileg 2019 nyaráig szóló kontraktust további egy évvel toldották meg, így 2020 nyaráig biztosan az együttesnél marad a védő.

„Boldog vagyok, hogy ennyire bíznak bennem a klubnál, főleg, hogy gyakorlatilag még csak most kezdődött el a szezon. Ez azért egy idősebb játékos esetében jó visszajelzés. Már korábban kijelentettem, hogy a Vidiben szeretném befejezni a labdarúgó-pályafutásomat, most már gyakorlatilag biztosan kijelenthető, hogy itt akasztom szögre a csukámat” – mondta Juhász Roland a molvidi.hu-nak.

„Nagyon örülünk, hogy továbbra is érez magában annyi erőt és motivációt, hogy folytassa a pályafutását, biztos vagyok abban, hogy ugyanolyan magas szinten fog futballozni, mint az előző szezonban, de az idényben nyújtott teljesítményét is nyugodtan kiemelhetjük. A munkájával, hozzáállásával igazi példakép a pályán és azon kívül is” – mondta a klub sportigazgatója, Kovács Zoltán.

Juhász 2013 telén érkezett a Vidihez, amelynél eddig 140 bajnokin lépett pályára, és 17 gólt szerzett. Kétszer nyert bajnokságot, illetve Magyar Kupa- és Ligakupa-döntőben is szerepelt, idén nyáron pedig bejutott a Vidivel az Európa-liga csoportkörébe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik