Videoton: török kérője is van a támadónak – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.10. 10:58
Korábban a Nemzeti Sport Online adta hírül elsőként, hogy a szlovák Slovan Bratislava konkrét ajánlatot tett a Videoton nigériai támadójáért, Ezekiel Hentyért, aki iránt a hírek szerint Törökországból is érdeklődnek.

A szlovén Ekipa24 egy hosszabb cikket közöl a Slovan Bratislava téli erősítéseiről és további terveiről, annak kapcsán, hogy 600 ezer euróért átigazolták már a Baseltől a Videoton által is kiszemelt szlovén válogatott Andraz Sporart.

A cikk a Nemzeti Sport korábbi hírére hivatkozva számol be arról, hogy a Slovan már megtette az első ajánlatát a Videoton nigériai támadójáért, Ezekiel Hentyért. Ugyanakkor a forrás azt is megjegyzi, török sajtóértesülésekre hivatkozva, hogy Henty iránt a török élvonalban 6. helyen álló Göztepe is érdeklődik.

Vagyis Hentynek továbbra sincs hiánya kérőkből, és mivel a Videotonnál magatartásbeli, illetve mentális okokból nem számítanak rá, így szinte biztosra vehető a tavaly nyáron a Lokomotiv Moszkvától szerződtetett, 15 bajnokin öt gólt jegyző támadó távozása.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország), Tomás Tujvel (szlovák, Mezőkövesd)
Távozók: Horváth Tamás (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Ezekiel Henty (nigériai, Slovan Bratislava – Szlovákia, Göztepe – Törökország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik