Videoton: Kovács István a visszatérés küszöbén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.10. 10:35
Kovács István különösen balszerencsés fél évet tudhat maga mögött, hiszen előbb a Gyirmót elleni, áprilisi bajnokin szenvedett horrorisztikus alkartörést, majd miután abból felgyógyult, és játszott néhány mérkőzésen, ismét megsérült, ezúttal lábközépcsonttörést szenvedett. Ebből is felépült, ám néhány edzés után megint kidőlt a sorból: ez alkalommal a combja sérült meg.

Az újabb rehabilitációnak a vége felé közeledik a 25 éves középpályás, akinek állapotáról a Videoton orvosa, dr. Kovács Tibor számolt be a klub hivatalos honlapján. a klub hivatalos honlapján.

„KovácsIstván az elmúlt időszakban egy komplex rehabilitációsprogramon vett részt, melynekaz utolsó hetébe léptünk. A komplexrehabilitációs program három fő részből állt: vizes rehabilitáció, konditermi munka, és végül futás, valamint labdás gyakorlatok. A különböző mérések, valamintKokófizikai állapotaalapján kijelenthető, hogy jövő héttől– nagy valószínűség szerint – ismét teljes értékű munkát végezhet a csapattal” – közölte dr. Kovács.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik