Videoton: Kleinheisler, Zsótér, Nagy Zsolt - irány Felcsút!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.06. 14:25
Négy játékosát is kölcsönadta a labdarúgó NB I-ben listavezető Videoton FC. Kleinheisler László, Zsótér Donát és Nagy Zsolt a Puskás Akadémiában, Papp Máté pedig Dunaújvárosban szerepel a tavasszal – jelentette be a vidi.hu.

Az előző idényben 19 NB I-es mérkőzésen pályára lépő Kleinheisler László az ősszel 11 bajnokin kapott lehetőséget a Videotonban, ám mindössze 376 játékperc jutott neki, így nem meglepő, hogy kölcsönadják. Zsótér Donát az őszt Dunaújvárosban játszotta végig, és kulcsembere volt az újoncnak, 14 mérkőzésen három gólpasszt adott. Papp Máté az ősszel öt mérkőzésen kapott lehetőséget Felcsúton, a tavasszal már Dunaújvárosban folytatja, Nagy Zsolt pedig már nem először kerül vissza kölcsönbe a Puskás Akadémiához. Kleinheisler László az ősszel 11 bajnokin kapott lehetőséget a Videotonban, ám mindössze 376 játékperc jutott neki, így nem meglepő, hogy kölcsönadják. Zsótér Donát az őszt Dunaújvárosban játszotta végig, és kulcsembere volt az újoncnak, 14 mérkőzésen három gólpasszt adott. Papp Máté az ősszel öt mérkőzésen kapott lehetőséget Felcsúton, a tavasszal már Dunaújvárosban folytatja, Nagy Zsolt pedig már nem először kerül vissza kölcsönbe a Puskás Akadémiához.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Zsótér Donát (Dunaújváros)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Borne Barisic (horvát, NK Osijek)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:Kleinheisler László (PAFC), Nagy Zsolt (PAFC), Papp Máté (Dunaújváros), Zsótér Donát (PAFC)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Álvaro Brachi (spanyol – Dunaújváros PASE), Nikolics Nemanja (érdeklődnek iránta: AEK Athén – Görögország, Beitar Jeruzsálem – Izrael, Maccabi Haifa – Izrael), Dinko Trebotic (érdeklődnek iránta: Celta Vigo – Spanyolország; Genoa – Olaszország; Lech Poznan – Lengyelország),
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik