Videoton: Kleinheisler NB I-es lesz, csak az a kérdés, hogy hol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.09. 09:48
Kleinheisler László az élvonalba feljutott Puskás Akadémiától érkezett a Videoton labdarúgócsapatához, de a fiatal futballista nem tartja kizártnak, hogy már az átigazolási időszak vége előtt visszatér Felcsútra.

Kleinheisler 2006-ban került Felcsútra, ahol tavaly mutatkozott be az NB II-es csapatban. Fontos gólokat szerzett, az előző szezonban nyolcszor volt eredményes.

„Benczés Miklós azt mondta, rászolgáltam, hogy a Vidiben futballozzam. Ugyanakkor nem titkolta, sajnálja, hogy nem maradok a PFLA kötelékében. Úgy tudom, a két klub abban állapodott meg, hogy ha nem sikerül állandósítanom a helyem a Vidi keretében, nincs kizárva, hogy a nyári átigazolási időszak lejárta előtt, kölcsönben visszatérek Felcsútra. Ám ennek nem nagy a valószínűsége, ugyanis az edzőmeccseken szóhoz jutottam, neveztek az El-re, tagja vagyok a Podgoricára utazó küldöttségnek. Ami biztos, vagy a Videoton, vagy a Puskás színeiben, de július végétől NB I-es futballista leszek” – nyilatkozta a feol.hu-nak Kleinheisler.

Az új szerzemény már a Mladoszt elleni hazai meccsen is lehetőséget kapott, az utolsó tíz percben állt be. Elmondása szerint megilletődötten kezdett, mert korábban még nem játszott 6500 néző előtt. Az utánpótlás-válogatottakban már részt vett komoly tétre menő összecsapásokon, de az El-selejtező más kategóriát képviselt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik