Videoton: Gyümölcsöző lehet a kapcsolatom a klubbal – Kanouté

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.18. 16:08
null
Freddy Kanouténak tetszik, amit Magyarországon lát (Fotó: AFP)
A Videotonnál járt a kétszeres UEFA-kupa-győztes mali Frédéric Kanouté, akinek pártfogoltja a székesfehérvári klub második csapatánál tartózkodik próbajátékon.

 

Mamby Koita a Red Bull Salzburg egyik fiókcsapata, az FC Liefering játékosa, legutóbb az SV Grödig gárdájánál futballozott kölcsönben. Ő szerepel a Videoton második csapatánál próbajátékon, s miatta utazott Magyarországra a pályafutását terelgető ügynökség vezetője, a spanyol élvonalban öt idény alatt 79 gólt szerző Kanouté.

„Elsősorban nem játékosügynöknek tartom magam. A 12MANagement tanácsadói cég, amely a fiatal labdarúgók fejlesztésére szakosodott, emellett ügynöki tevékenységet is folytat – idézte Kanoutét a vidi.hu. Brazil, zambiai és természetesen mali partnerakadémiákkal dolgozunk együtt, edzőket küldünk oda, akik a játékosokat és a képzés színvonalát javítják. Felkészítjük a fiatal futballistákat az európai labdarúgáshoz való zökkenőmentes alkalmazkodásra és segítünk abban is, hogy a hozzájuk leginkább illő klubot megtaláljuk.”

Kanouté elmondta, hallott róla, hogy a Videoton figyeli a játékost, ezért szeretne körülnézni, hova is kerülhet a pártfogoltja. Sok jót mondott a Vidiről és Magyarországról is, hízelgően beszélt a magyar futball múltjáról.

„Akárhogy is alakul Mamby sorsa, úgy vélem, jó kapcsolat alakult ki a Videoton és cégem között, ami a jövőre nézve is gyümölcsöző lehet” – mondta Kanouté.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik