Videoton: gólkirályt igazolna a bajnokcsapat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.18. 18:13
null
Kék lesz az a fekete csík? (Fotó: NS-archív)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a regnáló bajnok, a Videoton FC előrehaladott tárgyalásokat folytat a Budapest Honvéd gólkirálya, Davide Lanzafame átigazolásáról. Ahogy arról beszámoltunk, az olasz támadót az elmúlt hetekben a Ferencváros is szerette volna megszerezni, ám a IX. kerületiek nem versenyeznek a Videotonnal a csatár aláírásáért.

A Nemzeti Sport Online információi szerint a Videoton szeretné szerződtetni az olasz támadót, akinek a transfermarkt.de oldal szerint jövő nyáron jár le a szerződése a kispestiekkel.

Úgy tudjuk, a két klub előrehaladott tárgyalásokat folytat a csatárról, akiért élő szerződése miatt a fehérváriaknak fizetniük kell, de az sem elképzelhetetlen, hogy Lanzafame más országban folytatja pályafutását.

A Honvéd keretében jelenleg még két NB I-es gólkirály található, ám könnyen lehet, hogy az egy hónap múlva induló bajnokság rajtjánál, már egy sem lesz, mert a 2016–2017-es idény legeredményesebb játékosát, Eppel Mártont külföldre csábítják: úgy tudjuk, a válogatott támadó iránt az egyik kazah csapat érdeklődik kitartóan.

A Honvéd kedden utazik Olaszországba, ahol szerdán játszik felkészülési mérkőzést, és minden jel arra utal, hogy a csatárpáros egyik tagja sem utazik el a kispestiekkel a kínai bajnokságban 4. helyen álló Csiangszu Szuning elleni meccsre.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:Berecz Zsombor (Vasas), Sós Bence (DVSC)
Kölcsönbe érkezők :–
Kölcsönből visszatérők: Bévárdi Zsombor (BFC Siófok, ?), Ezekiel Isoken Henty (nigériai, Puskás Akadémia, ?), Lencsés Balázs (ZTE FC, ?), Lorentz Márton (BFC Siófok, ?), Sejben Viktor (Csákvár, ?), Szabó Bence (Nyíregyháza Spartacus), Zöldesi Illés (Kisvárda, ?)
A második csapatból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek: Davide Lanzafame (olasz, Bp. Honvéd), Hangya Szilveszter (Vasas)
Távozók: Bódi Ádám (DVSC – kölcsön után végleg), Asmir Suljic (bosnyák-magyar, Wisla Kraków – Lengyelország)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Anel Hadzic (lejár a szerződése)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik