Videoton: fordulat – külföld helyett Felcsúton köthet ki a légiós

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.12. 15:43
null
Henty Felcsúton köthet ki (Fotó: NS-archív)
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémiánál köthet ki a Videoton nigériai támadója, Ezekiel Henty.

 

A támadóért korábban ajánlatot tett a pozsonyi Slovan, de sajtóhírek szerint volt érdeklődés iránta Törökországból, Izraelből és Franciaországból is – máig egyetlen kérővel sem született egyezség.

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy Felcsúton is szívesen látnák a nigériai támadót, aki nem kezdhette el a felkészülést az első csapattal – úgy tudni, a hozzáállásával nem elégedettek a fehérváriak.

Egyelőre tartanak az egyeztetések a klubok között, az átigazolási piac a héten zárul hazánkban, addig kell dűlőre jutni a csapatoknak.

Henty lehet a Puskás Akadémia negyedik téli szerzeménye az egyaránt szlovén Denis Klinar és Dejan Trajkovski, valamint az uruguayi Diego Gonzalo Vega Martínez után.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Denis Klinar
(szlovén, Olimpija Ljubljana – Szlovénia),Diego Gonzalo Vega Martínez (uruguayi, CA River Plate – Uruguay), Dejan Trajkovski (szlovén, FC Twente – Hollandia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Windecker József (Újpest), Ezekiel Henty (Videoton)
Távozók: Hudák Martin (ZTE FC)
Kölcsönbe távozók: Csilus Ádám (Nyíregyháza)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:





TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL

Érkezők:
Huszti Szabolcs (Csangcsun Jataj – Kína, szabadon igazolhatóként), Boban Nikolov (macedón, Vardar Szkopje – Macedónia), Sztefan Scsepovics (szerb, Getafe – Spanyolország, legutóbb kölcsönben Sporting Gijón – Spanyolország), Tomás Tujvel (szlovák, Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók: Barczi Dávid (Vasas, szabadon igazolhatóként), Fejes András (Paksi FC, szabadon igazolhatóként), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Asmir Suljic* (bosnyák-magyar, Wisla Kraków – Lengyelország,* 2018 nyarától)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Ezekiel Henty (nigériai, érdeklődnek iránta: Slovan Bratislava – Szlovákia, Göztepe – Törökország, Hapoel Beer-Seva – Izrael, Puskás Akadémia), Szolnoki Roland

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik