Vécsei úgy érezte, jönnie kell; Az új DAC-edző barátjáról, Fehér Miklósról

Vágólapra másolva!
2020.01.11. 22:45
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Vécsei Bálintnak Lipcsei Péter életútja is eszébe jutott a Ferencvárosba szerződésekor. A svájci Lugano mezét zöld-fehérre cserélő exhonvédos középpályás ugyanis éppúgy Kazincbarcikáról származik, mint híres fradista elődje, amúgy pedig a Szerhij Rebrov által meghonosított, szerinte európai futball volt olyan vonzó, hogy a hazaigazolás mellett döntött. Borbola Bence interjúja.
Vécsei Bálintnak Lipcsei Péter életútja is eszébe jutott a Ferencvárosba szerződésekor.
A svájci Lugano mezét zöld-fehérre cserélő exhonvédos középpályás ugyanis éppúgy Kazincbarcikáról származik, mint híres fradista elődje, amúgy pedig a Szerhij Rebrov által meghonosított, szerinte európai futball volt olyan vonzó, hogy a hazaigazolás mellett döntött. Borbola Bence interjúja.

Hélder Cristóvao a labdabirtoklásra és a szervezettségre esküszik. A DAC nemrég kinevezett portugál edzője anno egy csapatban játszott a fiatalon elhunyt Fehér Miklóssal, sőt, azon a tragikus estén ő volt a Benfica csapatkapitánya... Duducz Tibornak a barátjához fűződő kapcsolatáról is mesélt.

Hatalmas, alig remélt bravúr a férfi kézilabda Európa-bajnokságon, rajt előtti izgalom a vízilabdázók budapesti kontinensviadalán. Interjúk, elemzések, beharangozók és statisztikák két Eb-ről négy oldalon.

Már csak 4 nap az Év Sportolója Gáláig. Felvezető sorozatunk legújabb részében az Év csapata-díj(ak)ra aspiráló jelöltekről esik szó, gazdag történelmi visszatekintéssel.

És ha vasárnap, akkor ezúttal is Junior melléklet 4 oldalon – egyebek mellett Lénárt Ágota sportpszichológussal, aki a fiatalok előtt tornyosuló eredménykényszerről beszél, és az olimpiai bajnok bokszlegendával, Gedó Györggyel, aki a hazai ökölvívó-utánpótlásról mondja el a véleményét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik