Vasas: Remili hétfőn már edzhet, a védő szúró fájdalmat érez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.09. 17:02
A labdarúgó NB I jövő hétvégi rajtjára készülő Vasas a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a kézsérüléssel bajlódó Remili Mohamed hétfőn bekapcsolódhat a csapat felkészülésébe, Debreceni Andrást azonban továbbra is szúró fájdalmak gyötrik.

Remili Mohamednek június 27-én, az NK Osijek elleni felkészülési mérkőzésen eltört a hüvelykujja, s rögzíteni kellett. A röntgenfelvételek után kiderült, nem kell megműteni a támadó kezét, de négy-öt hétig gipszet kell hordania. Remili elutazott a csapat ausztriai edzőtáborába, ám külön edzésmunkát végez.Remili Mohamednek június 27-én, az NK Osijek elleni felkészülési mérkőzésen eltört a hüvelykujja, s rögzíteni kellett. A röntgenfelvételek után kiderült, nem kell megműteni a támadó kezét, de négy-öt hétig gipszet kell hordania. Remili elutazott a csapat ausztriai edzőtáborába, ám külön edzésmunkát végez.

A Vasas honlapjának beszámolója szerint a gólerős futballista hétfőn megkapja a könnyebb sportgipszet, amivel bekapcsolódhat a csapat felkészülésébe.

Debreceni András már csaknem három hete talpizomsérüléssel bajlódik, amit június 20-án, az Apollon Limassol elleni előkészületi találkozón szedett össze. A középhátvédnek olykor még mindig szúró fájdalmai vannak, így egyelőre nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik