Vasas: „Megbecsülni sem tudom, mikor térek vissza”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.17. 11:04
null
Gaál Bálint (jobbra) visszatérésére még várni kell (Fotó: vasasfc.hu)
Nehéz napokat, heteket él át a Vasasban futballozó Gaál Bálint, akinek makacs, több hete tartó Achilles-íngyulladása nem csillapul.

 

„Sajnos az Achilles-inamban nagyon nehezen akar elmúlni a gyulladás és a fájdalom. Pedig két hete kaptam már szteroid tartalmú gyulladáscsökkentő injekciót is, de a testem ellenkező módon reagált erre” – mondta Gaál a Vasas hivatalos oldalának.

„Járok lökéshullám terápiára is. Ezek olyan nagy erejű hanghullámok, amelyek a bőrön keresztül továbbítanak energiát a kezelt területre. Azt mondják az orvosaim, hogy a speciális lökéshullám terápiás készülék által keltett hanghullámok a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusát stimulálják, felgyorsítják az anyagcserét, javítják a vérellátást, fellazítják az izmokat és visszaadják az inak és ízületek rugalmasságát. Remélem ez is segíti a mielőbbi gyógyulásomat. Emellett kapok lézeres kezelést is, ami heves fájdalmak csillapítására, duzzanatok csökkentésére, izomgörcs oldására alkalmas.”

„Az is probléma, hogy ha minimálisan is terhelem, előjön újra a kínzó fájdalom. A pályára való visszatérésem időpontját még csak megbecsülni sem tudom, mert az orvosok azt mondják, ki kell várni türelmesen, amíg a gyulladás megszűnik. Türelemből viszont nem bővelkedem. Nagyon jó lenne már újra a pályán lenni és segíteni a csapatot.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik