Vasas: fordulat, megállapodtak a Kubala Akadémiával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.13. 20:57
Ismét a Vasas Kubala Akadémia a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC utánpótlásbázisa, erről előbbi a hivatalos honlapján megjelent közleményben számolt be.

Májusban megírtuk, hogy a jövőben nem működik együtt a Vasas FC és az akkor még élvonalbeli labdarúgócsapat utánpótlását adó Vasas Kubala Akadémia. A partnerség megszűnésével a Vasas FC egy új partner, a Gerrzo Kft. bevonásával kívánta teljesíteni a 2018–2019-es szezon licenckövetelményeit.Májusban megírtuk, hogy a jövőben nem működik együtt a Vasas FC és az akkor még élvonalbeli labdarúgócsapat utánpótlását adó Vasas Kubala Akadémia. A partnerség megszűnésével a Vasas FC egy új partner, a Gerrzo Kft. bevonásával kívánta teljesíteni a 2018–2019-es szezon licenckövetelményeit.

A problémára végül sikerült megoldást találni, június 15-én a Vasas SC, a Vasas FC és a Vasas Akadémia Kft. egyaránt aláírta az új együttműködési megállapodást, így tovább folytatódik az évek óta tartó partnerség. Mindez a napokban hivatalossá vált, a Vasas FC klublicencében – az MLSZ szabályzatának megfelelve – újra a Vasas Kubala Akadémia szerepel megnevezett utánpótlásbázisként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik