Vasas: Berecz Zsombort csapattársa ajánlotta egy német klubnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.12. 11:19
Német sajtóértesülések szerint a Bundesliga 2.-ben szereplő Arminia Bielefeld érdeklődik Berecz Zsombor iránt.

A német Bild számolt be elsőként róla, miszerint a 2017–2018-as szezonban a német másodosztályban a negyedik helyen végző Arminia Bielefeld egyik kiszemeltje a 22 esztendős, egyszeres magyar válogatott Berecz Zsombor.Bild számolt be elsőként róla, miszerint a 2017–2018-as szezonban a német másodosztályban a negyedik helyen végző Arminia Bielefeld egyik kiszemeltje a 22 esztendős, egyszeres magyar válogatott Berecz Zsombor.

Noha a portál sok konkrétumról nem ír, azt tudni véli, hogy Jeff Saibene, az együttes vezetőedzője mindenképpen szeretne a középpályára hozni valakit, Samir Arabi sportigazgató pedig Berecz kapcsán annyit elárult, hogy Felix Burmeister – aki jelenleg szintén a Vasasban játszik – volt az, aki beajánlotta csapattársát a német klubnak.

„Érdekes futballista. A tipp egyébként Felix Burmeistertől jött, aki a Vasasban együtt játszott vele” – Idézi a Bild az Arminia Bielefeld sportigazgatóját. A portál hozzáteszi, hogy a németek mellett a portugál élvonalból is érdeklődnek a Vasas játékosa iránt – mint a Nemzeti Sport Online korábban beszámolt róla, Berecz Zsombort az NB I két élcsapata, a Ferencváros és a Videoton is szerződtetné.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik