Vasas: Berecz meggyógyult, hárman elkezdhetik a rehabilitációt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.11. 23:37
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas hivatalos honlapján adott tájékoztatást több játékosa állapotáról. Ezek szerint Berecz Zsombor meggyógyult, Kleisz Márk térdporcműtéte után hamarosan elkezdheti a rehabilitációt, mint ahogy Vít Benes részleges térdszalagszakadása és Jan Simunek térdszalaghúzódása után is.

„Szerencsére már meggyógyultam. Sajnos a fizikai állapotomnak nem tett jót a betegség, de hála Istennek a szervezetem hamar képes regenerálódni. Amennyiben Michael Oenning is úgy gondolja, szombaton már tudnék játszani a Mezőkövesd ellen” – mondta Berecz a vasasfc.hu-nak. „Szerencsére már meggyógyultam. Sajnos a fizikai állapotomnak nem tett jót a betegség, de hála Istennek a szervezetem hamar képes regenerálódni. Amennyiben Michael Oenning is úgy gondolja, szombaton már tudnék játszani a Mezőkövesd ellen” – mondta Berecz a vasasfc.hu-nak.

Benes augusztus 14-én elkezdheti a rehabilitációs munkát, ami előreláthatólag két hétig tart. Simunek szerdán már visszatért a csapathoz és elkezdte a gyakorlatokat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik