Vasas: a Serie A-újoncnál próbajátékon lévő Arday gólpasszt adott

Vágólapra másolva!
2017.07.29. 07:46
Mint beszámoltunk róla, az U17-es válogatott Arday Dominik az olasz élvonal újoncához, a SPAL-hoz utazott próbajátékra. A 16 éves hátvéd egy felkészülési mérkőzésen már pályára is lépett, és elmondása szerint egy gólpasszt is kiosztott.

„Ferrarába érkezésemkor már egy SPAL-os kisbusz várt rám, majd azonnal indultunk a sestolai edzőtáborba. Nagyon jól fogadtak az edzők és a játékosok is. Más típusú tréningeket és mentalitást sikerült megismernem, itt leginkább a gyors játék és a háromórás edzések vannak főszerepben. A héten játszottunk egy felkészülési mérkőzést, amelyen én is pályára léptem. Nagyon jól játszottam, és egy gólpasszt is adtam” – idézi a vkla.hu Ardayt.vkla.hu Ardayt.

A 2000 decemberében született Arday az előző szezonban a Vasas U17-es csapatában játszott, 26 bajnokin szerepelt, egy gólt szerzett. Tavasszal tagja volt a horvátországi U17-es Eb-n részt vevő korosztályos magyar válogatottnak, Feröer és a franciák elleni második meccsen lépett pályára. A Vasas Kubala Akadémia 2015-ben szerződtette Felcsútról.

Arday Dominik augusztus 4-ig szerepel próbajátékon az olasz klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik