Vasas: a német második ligából jöhet középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.02. 20:00
A német Westfalen-Blatten beszámolója szerint elhagyta a második ligás Arminia Bielefeld labdarúgócsapatát és a Vasashoz tart a középpályás Christian Müller.

Az 1984-es születésű támadó középpályás – aki korábban a Hertha BSC, az Energie Cottbus és a TuS Koblenz csapatát is megjárta – a regionális portál beszámolója szerint hétfőn elköszönt a Bielefeldtől, távozását az Arminia sportigazgatója, Samir Arabi megerősítette. A Westfalen-Blatt értesülései szerint a játékos Michael Oenning vezetőedző „csábításának” engedve tart a Vasashoz.A Westfalen-Blatt értesülései szerint a játékos Michael Oenning vezetőedző „csábításának” engedve tart a Vasashoz.

Christian Müller nyolc bajnoki és egy kupamérkőzésen szerepelt az őszi idény során az Arminia Bielefeldben, gólt nem szerzett, egy gólpasszt adott. Müller a télen – terrortámadástól tartva – nem volt hajlandó elutazni az Arminia törökországi edzőtáborába, ezért pénzbírságot kellett fizetnie. A klub már jelezte, nem hosszabbít vele szerződést.

„Christian Európán belül vált klubot” – tudatta Arabi, de „célcsapatot” nem nevezett meg.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:
Kire Risztevszki (macedón, Rabotnicski Szkopje – Macedónia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Szivacski Donát (Siófok)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Iliasz Ignatidisz (görög, GS Kallithea – Görögország, próbajáték), Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth – Németország), Christian Müller (német, Arminia Bielefeld – Németország)
Távozók: Kenesei Krisztián (III. Kerületi TVE, szabadon igazolhatóként), Lázok János (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Mezőkövesd), Vojo Ubiparip (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Tomiszlav Pajovics (szerb), Marko Vukaszovics (montenegrói)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik