Vasas: a házi gólkirály nem játszhat a Videoton ellen

Vágólapra másolva!
2016.10.25. 10:08
Az NB I-es listavezető Vasas három kulcsjátékosa is kihagyta a hétvégi, DVSC elleni mérkőzést – Remili Mohamed és Vida Máté a Videoton elleni, hétvégi rangadón már pályára léphet, a házi gólkirály Ádám Martin viszont még nem.

A vasasfc.hu tájékoztatása szerint a gyomorfertőzésen áteső Remili Mohamed és Vida Máté felgyógyult, mindkét játékos edzésbe állt, jól érzi magát. A múlt hét pénteki edzésen térdsérülést szenvedett Ádám Martin viszont még nem bevethető.Remili Mohamed és Vida Máté felgyógyult, mindkét játékos edzésbe állt, jól érzi magát. A múlt hét pénteki edzésen térdsérülést szenvedett Ádám Martin viszont még nem bevethető.

„A pénteki edzésen kaptam egy labdát, ami picit hosszú volt, és megpróbáltam becsúszással megmenteni, de nem sikerült. Pontosan magam sem tudom, hogy történt a baleset, de letapadt a vizes fűben a lábam. Az első orvosi vélemény még két hét kihagyásról szólt. Aztán Lejkó doktor hétfőn alaposan megvizsgálta a térdemet, és azt mondta: a héten azért még a pihenésen lesz a hangsúly, ám lehet, hogy már a hét vége felé mozoghatok. Minden attól függ, hogy milyen ütemben javulok. Egyelőre semmilyen mozgást sem végzek. Kezelésre járok Kubó Ádiékhoz. Abban maradtunk a doktor úrral, hogy amint nem érzek fájdalmat, illetve amint már képes leszek futni, elkezdem a kocogást” – nyilatkozta Ádám a klubhonlapnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik