Válogatott védő Pécsen - Bodnár a csapattal edz

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2012.06.19. 12:53
null
Bodnár László mától újra edzésben – Pécsen gyakorol (Fotó: Czagány Balázs, archív)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint két hétig a Pécsi MFC labdarúgócsapatánál edz a 46-szoros válogatott védő, Bodnár László, s ha ez idő alatt máshonnan nem kap ajánlatot, és a pécsi vezetők úgy gondolják, hogy erősítést jelenthet a csapatnak, akkor szerződést kaphat a baranyaiaktól.

 

Az elmúlt egy évben Bodnár Lászlóról az interneten leginkább DJ Hooperként olvashattunk különböző híreket, de a lemezlovassá lett volt válogatott futballista most ismét a labdarúgópályán hívhatja fel magára a figyelmet, ugyanis mától Pécsen edz.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a védő edzéslehetőséget kért és kapott a PMFC-től, és mától két hétig a baranyai megyeszékhelyen gyakorolhat (ma már edzett is Supka Attila csapatával). Ha ez idő alatt nem kap máshonnan ajánlatot, a pécsi szakvezetőség pedig javasolja a megszerzését, szerződést kaphat, de a vezetők egyelőre nem tárgyalnak vele konkrét szerződéskötésről.

Bodnár helyzete hasonló, mint az ugyancsak a csapattal gyakorló Gaál Miklósé, akinek a szerződtetése szintén csak abban az esetben kerülhet szóba, ha máshonnan, elsősorban külföldről, nem kap ajánlatot.

A most 33 éves Bodnár egy éve távozott az osztrák Red Bull Salzburgtól, azóta szerepelt a magyar strandlabdarúgó-válogatottban, de nagypályás csapatban hivatalos meccsen nem. Magyarországon legutóbb a 2010–2011-es idényben játszott, Debrecenben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL

Érkezők: Eszlátyi István (BKV Előre – lejár a kölcsönszerződése), Fodor Ferenc (Kozármisleny – lejár a kölcsönszerződése), Gyánó Szabolcs (Kozármisleny – lejár a kölcsönszerződése), Horváth Adrián (Bp. Honvéd), Pákolicz Dávid (Nyíregyháza Spartacus – lejár a kölcsönszerződése), Pintér Attila (Kozármisleny, – lejár a kölcsönszerződése), Zsdrál Miroszláv (Kozármisleny – lejár a kölcsönszerződése), Sánta András (Bp. Honvéd), Wittrédi Dávid (Kozármisleny)

Távozik/távozhat: Samuel Ato (ghánai, ?), Eszlátyi István (Eger?), Frőhlich Roland (MTK Budapest – lejár a kölcsönszerződése), Gyánó Szabolcs (?), Pintér Attila (?), Vladimir Markovic (boszniai, ?), Marko Marovics (szerb, ?), Goran Paracki (horvát, ?), Regedei Csaba (?), Marko Scsepanovics (szerb, ?), Strublics József (?), Nenad Todorovics (szerb, ?), Zoran Zeljkovic (szlovén, ?)

Kiszemeltek: Bodnár László (szabadon igazolható), Miroszlav Grumics (Kaposvár), Harsányi Zoltán (szlovákiai, DAC – Szlovákia, szabadon igazolható), Mohl Dávid (KTE), Gaál Miklós (Volga Nyizsnij Novgorod – Oroszország, szabadon igazolható)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik