Újpest: Traoré nem érkezett vissza, felszólító levelet küldtek neki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.20. 15:58
null
Lacina Traoré nem tért vissza Újpestre a felkészülés kezdetére (Fotó: Koncz György)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest elkezdte a nyári felkészülést, a klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Lacina Traoré azonban nem érkezett meg a csapathoz, és nem is értesítette erről a vezetőséget. Tischler Patrik viszont visszatért, miután kölcsönszerződése lejárt a Honvédnál.

„Lacina Traoré nem jött vissza a megadott időre a szünet után a csapathoz (nem először és valószínűleg nem is utoljára fordult elő, hogy egy játékos késve érkezik, érkezett). Klubunk hivatalos értesítést küldött az elefántcsontparti támadónak arról, hogy a szerződésében foglalt kötelezettségének eleget kell tennie” – írja az ujpestfc.hu.

Amint arról beszámoltunk, Traoré – aki kilenc mérkőzésen három gólt szerzett Újpesten – a napokban a Foot Mercatónak nyilatkozott, és szavaiból az volt kivehető, hogy tovább szeretne állni Magyarországról. „Játékidőre volt szükségem, ezért mentem Újpestre, mert az elmúlt egy-másfél évben nem igazán kaptam lehetőséget. Magyarországon kisebb nyomás nehezedik a játékosokra. Ez a hat hónap jó volt számomra, hogy újra megtaláljam a ritmust.”

Traoréval ellentétben viszont visszatért Tischler Patrik: a támadónak lejárt a kölcsönszerződése a Honvédnál, a nyári felkészülést pedig már a Megyeri úton kezdte. Kire Risztevszki néhány nap pihenőt kapott válogatottságbeli elfoglaltságai miatt, Marko Filipovics igazoltan van távol.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Karol Mészáros
(szlovákiai, Haladás)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Tischler Patrik (Bp. Honvéd)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Katona Mátyás, Máté Zsolt
Kiszemeltek: Koszta Márk (Mezőkövesd)
Távozók: Alassane Diallo (mali, szabadon igazolható), Mijusko Bojovics (montenegrói, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Giorgi Beridze (grúz, KAA Gent – Belgium), Lukács Dániel (Bp. Honvéd)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Filip Pajovics (szerb, érdeklődik iránta: Lech Poznan – Lengyelország), Lacina Traoré (elefántcsontparti, Franciaország?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik