Újpest: Nincs napirenden a klub eladása – Duchatelet

Vágólapra másolva!
2019.04.09. 07:26
null
Roderick Duchatelet: Nem azt mondom, hogy sohasem adnám el az Újpestet (Fotó: Török Attila)
Miközben értékesítették a Honvédot, futballberkekben arról hallani, a belga Roderick Duchatelet megválhat az Újpesttől. Az üzletember lapunknak (egyelőre) cáfolja az adásvételt. 

 

Évek óta téma: Roderick Duchatelet eladja az Újpestet. A belga üzletember a Magyar Nemzet hasábjain beszélt arról, adott esetben megválna az általa 2011-ben megvásárolt labdarúgóklubtól.

A tulajdonos elismerte, egyre többen érdeklődnek az Újpest FC iránt, ahogy a napilapnak fogalmazott, az elmúlt három évben folyamatosan tárgyalt különböző partnerekkel, akik megvásárolták volna a klubot.

A hírek szerint a közelmúltban potenciális vevőjelölt tűnt fel, ennek apropóján felhívtuk Roderick Duchatelet-t, valóban küszöbön áll-e a megállapodás, az internetes lapokban is olvasható információk helytállóak-e, azaz valóban 20 millió euró-e a klub és a hozzá kapcsolódó kereskedelmi jogok értéke. A belga tulajdonos cáfolt.

„Nincs napirenden a klub eladása – mondta lapunknak Roderick Duchatelet. – Nem azt mondom, hogy sohasem adnám el az Újpestet, de hangsúlyozom, jelenleg nem téma az adásvétel. A médiában terjednek ezek a pletykák.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik