Újpest: korábbi válogatott játékos az új kapusedző

Vágólapra másolva!
2017.06.20. 16:59
A labdarúgó NB I előttünk álló idényére készülő Újpest hivatalos honlapján adta hírül, hogy Pálinkás András távozása után Rabóczki Balázs lett a csapat új kapusedzője.

A kétszeres magyar válogatott kapus 1996-ban az MTK játékosaként mutatkozott be az NB I-ben, majd védett a Dunaferrnél, Sopronban és a Budapest Honvédnál is, míg külföldön Svédországban, valamint Dániában szerepelt, ahol bajnoki címet is szerzett.

Miután szögre akasztotta a kesztyűt, nem intett búcsút a labdarúgásnak, a Megyeri útra a REAC Sportiskolából érkezett, hogy átvegye Pálinkás Andrástól a kapusedzői feladatokat.

„Nem szeretnék közhelyeket mondani, de egy harminckilenc éves edzőnek óriási lehetőség és megvalósult álom, hogy az ország egyik, ha nem a legnépszerűbb klubjához kerülhetett. Minden percemmel, munkámmal, alázatommal és tudásommal azon leszek, hogy megfeleljek az Épség, Erő, Egyetértés hármasának. Remélem, hogy közösen a kapusokkal, a stábbal, a klubvezetéssel és a szurkolóinkkal együtt komoly sikereket aratunk” – mondta Rabóczki az ujpestfc.hu-nak.

Pálinkás András további pályafutásához az Újpest sok sikert kívánt, és megköszönte a szakember 13 éves munkáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik