Újpest: kárpótolják a bérlettel rendelkező szurkolókat

Vágólapra másolva!
2017.12.15. 18:07
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy éves és őszi bérlettel rendelkező szurkolói kedvezményes áron vásárolhatják meg bérleteiket a következő szezonra.

Mint ismert, az Újpestet szurkolóinak viselkedése miatt az MLSZ többször is szankcionálta, a pénzbüntetések mellett több mérkőzést is zárt kapuk mögött kellett játszania. A lila-fehérek pénteken a hivatalos honlapjukon már jelezték: továbbra is szigorú intézkedéseket hoznak a futballpályára és annak környékére nem való megnyilvánulások után. A lila-fehérek pénteken a hivatalos honlapjukon már jelezték: továbbra is szigorú intézkedéseket hoznak a futballpályára és annak környékére nem való megnyilvánulások után.

Néhány órával később az Újpest arról is hírt adott, hogy kárpótolja azokat a drukkereit, akik őszi és teljes idényre szóló bérlettel rendelkeznek.

„Az elmúlt időszak sajnálatos következménye, hogy játékosainknak a 2017–2018-as bajnoki szezon őszi idényében a kilenc hazai mérkőzésből ötöt zárt kapuk mögött, üres lelátók előtt kellett játszaniuk a Szusza Ferenc Stadionban. Azon kedves és szeretett szurkolóink, akik szeretnék magukat jól- és biztonságban érezni legendás otthonunkban, mintegy maroknyi csoport folyamatos, szüntelen és szándékosan a klubnak ártani akaró, megbotránkoztató viselkedése miatt kellett távol maradniuk a lila-fehér stadionunktól. Klubunk vezetése a mai napon úgy döntött, kárpótolja bérleteseit, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ilyen többet ne fordulhasson elő. Az őszi bérlettel rendelkezők a zárt kapus mérkőzésekkel arányosan, olcsóbban vehetik majd meg a 2017–2018 idény tavaszi félévére szóló bérleteiket. Akik pedig szezonbérlettel rendelkeznek, ők a következő, 2018–2019-es idényre szóló éves bérlet árába tudják bekompenzáltatni a kedvezményt” – olvasható az ujpestfc.hu-n.

A szurkolóknak szóló teljes tájékoztatót ide kattintva olvashatja el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik